top of page

Våra tjänster

Din strategiska partner när det blåser

Vi genomför högklassiga konsulttjänster som är skräddarsydda för varje klients behov med erfarenhet inom allt från affärsjuridisk rådgivning, tvistemålshantering och strategisk konsultation till företagsrekonstruktion. Ta en titt nedan på de tjänster vi erbjuder och hör av dig till oss. Vi finns här för dig och ditt företag - oavsett om du vill ha affärsjuridisk hjälp, en företagsekonomisk genomlysning eller vill vända hopplöshet till lönsamhet genom en företagsrekonstruktion.

Contract Paper Signing

Affärsjuridisk rådgivning

Vi har både lång erfarenhet av affärsutveckling parat med kompetens inom de typiska affärsjuridiska rättsområdena. I de ärenden som vi hanterar förekommer en rad komplicerade affärsjuridiska frågor såsom upprättande av avtal, bildande och avveckling av bolag, företagsöverlåtelser, entreprenadjuridiska spörsmål, fastighetsrättsliga frågor, skadeståndsrätt, fordringsrätt samt hantering av tvister. Genom dedigna utredningar och resultatinriktad rådgivning gör vi skillnad i våra klienters verksamheter.

Strategisk konsultation

Vi kan bistå dig med allt från en generell företagsbesiktning till affärsutveckling samt strategisk och finansiell rådgivning. Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt första möte där vi diskuterar ditt bolags möjligheter till förbättrad lönsamhet.

Men in a Meeting
Business Diskussion

Företagsrekonstruktion

När vindarna blåser starkt vill vi hjälpa dig bygga segel. Om ditt bolag närmar sig ett kritiskt skede kan en företagsrekonstruktion var räddaren i nöden. Med lång erfarenhet av affärsutveckling och hantering av verksamhetskritiska utmaningar och trångmål är vi övertygade om att vi kan hjälpa även dig. Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt första möte där vi tillsammans tar reda på mer om hur vi kan rädda ditt företag när obeståndet är ett faktum.

Vill du veta mer om våra tjänster? Hör av dig till oss idag så kan vi diskutera de avenyer ditt bolag kan ta för att vända blad.

Tjänster : Tjänster
bottom of page