Våra tjänster

Din strategiska partner

Vi genomför högklassiga konsulttjänster som är skräddarsydda för varje klients behov med erfarenhet inom allt från generell strategisk och finansiell rådgivning till företagsrekonstruktion. Ta en titt nedan på de tjänster vi erbjuder och hör av dig till oss. Vi finns här för dig och ditt företag - oavsett om du vill ha en företagsekonomisk genomlysning eller vill vända hopplöshet till lönsamhet genom en företagsrekonstruktion.

Contract Paper Signing

Företagsrekonstruktion

När vindarna blåser starkt vill vi hjälpa dig bygga segel. Om ditt bolag närmar sig ett kritiskt skede kan en företagsrekonstruktion var räddaren i nöden. Med lång erfarenhet av affärsutveckling och hantering av verksamhetskritiska utmaningar och trångmål är vi övertygade om att vi kan hjälpa även dig. Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt första möte där vi tillsammans tar reda på mer om hur vi kan rädda ditt företag när obeståndet är ett faktum.

Strategisk konsultation

Vi kan bistå dig med allt från en generell företagsbesiktning till affärsutveckling samt strategisk och finansiell rådgivning. Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt första möte där vi diskuterar ditt bolags möjligheter till förbättrad lönsamhet.

Men in a Meeting
Business Diskussion

Affärsjuridisk rådgivning

Vi har både lång erfarenhet av affärsutveckling parat med kompetens inom de typiska affärsjuridiska rättsområdena. I de ärenden som vi hanterar förekommer en rad komplicerade affärsjuridiska frågor såsom upprättande av avtal, bildande och avveckling av bolag, företagsöverlåtelser, entreprenadjuridiska spörsmål, fastighetsrättsliga frågor, skadeståndsrätt, fordringsrätt samt hantering av tvister. Genom hög tillgänglighet och resultatinriktad service är vi ett stöd i våra klienters utveckling.

Vill du veta mer om våra tjänster? Hör av dig till oss idag så kan vi diskutera de avenyer ditt bolag kan ta på vägen till ökad lönsamhet.